A fotózás a szenvedélyem

Üdvözöllek!

Mielőtt megijednél, nem lelőni akarlak, hanem lefényképezni. Igen, Téged is! És, hogy miért? – tehetnéd fel a jogos kérdést. A válaszom egyszerű: szenvedélyem a fotózás.

Persze kezdetben még nem voltak ilyen komoly eszközök a kezemben, mint amit most Rád irányítok. Csupán a filmszalag alapú családi fényképezőgép, amelyet gyerekként kattintgatva, beleszerettem a fotózásba. Onnantól menthetetlen voltam. A fényképezés az életem részévé vált, és bármerre jártam, kerestem a fotózandó témákat, hogy lencsevégre kapjam őket.

Lelkesedésemnek és kitartásomnak köszönhetően egyre professzionálisabb eszközöket szereztem be, miközben szenvedélyes fotóssá értem, tudatosan figyelve, hogy mitől lesz egy kép igazán jó.

Számomra a kiváló képek mögött történetek rejlenek. Elmesélik, hogy kik azok, akik rajtuk szerepelnek. Elmesélik életük meghatározó pillanatait, évek múltán is felidézve azok csodáit.

Fotósnak lenni különleges életérzés. Az, hogy életed egy fontosabb eseményének részesévé válhatok, számomra kiváltság. Legyen szó az esküvődről, családodról, vállalkozásodról vagy éppen csak saját magadról, én fényképekre varázsolom a Te történeted is.

Bálint Gábor

fotográfus

Rólam - Bálint Gábor

Elérhetőségek

+ 36 30 526 3942

bstudio.hu@gmail.com

Kövess

Dokumentumok

Honlap kivitelezés

Eros | Design

honlap feltörekvőknek

Elérhetőségek

+ 36 30 526 3942

bstudio.hu@gmail.com

Kövess

Dokumentumok

Honlap kivitelezés

Eros | Design

honlap feltörekvőknek