Karácsonyi fotózás

Idén lepd meg magad és szeretteid karácsonyi fotókkal!

A karácsonykor készült fényképeknek különös értéke van, hiszen ilyenkor végre összegyűlik a család és a barátok is benéznek hozzánk. Nem meglepő, hogy a karácsonyi fotók kiemelkedően népszerűek és mindenki megragadja az alkalmat az ünnepi pillanatok megörökítésére.

Manapság e vállalkozás ráadásul igen egyszerű az okostelefonoknak és a hobbi fényképezőgépeknek köszönhetően. Mindenki használja is őket, és sajnos pont emiatt vesznek el a képek értékei. Nem megfelelő beállítással készülnek el, általában sebtiben elkattintva, mely kínos végeredményt hoz.

A megfelelő szakértelemmel készült fényképek varázsát viszont semmi sem tudja visszaadni. Idén karácsonyra ezért lepd meg magad és szeretteid egy ünnepi fotósorozattal, amely egyben egy kivételes program is a karácsonyra készülve.

Üdvözöllek!

Bálint Gábor vagyok, pécsi fotográfus. Imádok fotózni és a fényképek által mesélni. Számomra akkor kiemelkedő egy kép, ha történeteket elevenít meg, emlékeket idéz fel. Nálam ezért a fotózások nemcsak a fényképek elkészítését jelentik, hanem egy utánozhatatlan programot is, amely Rólad és szeretteidről szól, ahol Ti vagytok a középpontban.

Szeretek különleges helyszíneken felvételeket készíteni, így nálam választhatsz, hogy a stúdiómban, a városban vagy a természetben szeretnél magatokról képeket készíttetni. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, mert csak így készülhetnek csodás fényképek Rólatok, amelyek mesélni fognak.

A karácsonyi fotózás így örök élmény, egy olyan különleges program, amelynek pillanatait kézbe veheted szeretteiddel a karácsonyfa körül ülve, és közösen örülhettek egy olyan ajándéknak, mely szorosabbá fűzi a szálakat köztetek. Ráadásul a fényképeket évtizedekkel később is előveheted, megmutathatod családodnak, barátaidnak, és akkor nemcsak szép emlékek fognak feltörni Benned, hanem életed történetének egy karácsonyi fejezete is, olyan gyönyörű minőségben, amelyet egyetlen telefon sem ad vissza.

És számomra itt rejlik a lényeg. A történet. A Te történeted is. Ugyanis számomra semmi sem tud úgy mesélni, mint egy fénykép. Ha szeretnéd, hogy a Te karácsonyi történeted is megörökítsük, foglalj alább időpontot!

Bálint Gábor, fotográfus

Csomagajánlatok

Kiskarácsony

Alap csomag ajánlatom:

  • 45 perces fotózás
  • 15 átadott fénykép
  • 20.000 Ft-

Gyorsított eljárásban: 25.000 Ft-

Klasszikus karácsony

Normál csomag ajánlatom:

  • 90 perces fotózás
  • 20 átadott fénykép
  • 35.000 Ft-

Gyorsított eljárásban: 40.000 Ft-

Nagykarácsony

Prémium csomag ajánlatom:

  • 120 perces fotózás
  • 35 átadott fénykép
  • 50.000 Ft-

Gyorsított eljárásban: 60.000 Ft-

Bármely csomag választása esetén további képek igényelhetőek 1500Ft-/db áron.

Nyers képeket nem adok át, azokból csak válogatni tudtok. 

Figyelem! A fotózásokról számlát állítok ki, ehhez szükséges információkat a foglalás során megbeszéljük.

Foglalási és lemondási feltételek | határidők

Időpontfoglalást a lentebb található naptáros foglalási rendszeren keresztül tudtok leadni. A keveredések és egymásra foglalások elkerülése végett kizárólag ezen a rendszeren keresztül fogadom a foglalásokat.

Miután lefoglaltátok a kért időpontot, e-mailban fogok Nektek küldeni egy díjbekérőt (nem automatikus levél formájában), amelyen 10 000Ft előleget kérek egységesen mindenkitől, választott csomagtól függetlenül. Ennek befizetésére 48 órátok lesz, a befizetés beérkezését követően válik a foglalásotok biztossá.

A fotózás díjának fennmaradó részét a fotózást követően utalással vagy készpénzzel a helyszínen tudjátok rendezni.

A fotózást megelőző 5 napon túl a lefoglalt időpont bármikor lemondható, ez esetben a befizetett előleg egészét visszakapjátok. 5 napon belüli lemondás esetén azonban nincs lehetőségem visszautalni nektek az előleget, így ennek fényében foglaljatok időpontot.

Ez egy kellemetlen helyzet, mert a betegségeket sajnos nem lehet előre megjósolni, mégis arra kérnélek, betegség esetén igyekezzetek inkább otthon maradni és más családtagnak/barátnak/ismerősnek átadni az időpontotokat a lefoglalt előleg összegével együtt. Amennyiben ilyenre kerülne sor, mindenképpen egyeztessetek velem is, hátha “várólistáról” valaki épp a ti felszabadult helyetekre szeretne jelentkezni.

Köszönöm ezúton is a megértést és együttműködést! 

Lemondásra egyébként egységesen a bstudio.hu@gmail.com címen van lehetőségetek, esetleges kérdéseiteket is elsősorban ide várom! 

Képekkel kapcsolatos átadási határidők: 

Alapvetően a készült nyers képekről 48 órán belül megkapjátok az online galériát (a megadott e-mail címre), amelyből ki tudjátok választani a kért képeket. A válogatást követően a kért képeket utómunkázom és a válogatás befejezésétől számítva 7 napon belül elküldöm Nektek.

Gyorsított eljárás keretein belül a nyers képekről a galériát 12 órán belül biztosan megkapjátok, a kész képeket pedig a válogatás befejezésétől számított 2 napon belül.

Figyelem! A végleges képek kiküldésének feltétele a számla maradéktalan rendezése. Így a feltüntetett határidőkat csak abban az esetben tudjuk tartani, ha ti is időben kiegyenlítitek a számlát. 

Kérdés, további információ, lemondás

bstudio.hu@gmail.com

+36 30 526 3942

Időpontfoglalás

Kérlek, válassz a szabad időpontok közül a karácsonyi fotózáshoz kért adataid megadásával.

Lefoglalom az időpontot