Karácsonyi fotózás

Idén lepd meg magad és szeretteid karácsonyi fotókkal!

A karácsonykor készült fényképeknek különös értéke van, hiszen ilyenkor végre összegyűlik a család és a barátok is benéznek hozzánk. Nem meglepő, hogy a karácsonyi fotók kiemelkedően népszerűek és mindenki megragadja az alkalmat az ünnepi pillanatok megörökítésére.

Manapság e vállalkozás ráadásul igen egyszerű az okostelefonoknak és a hobbi fényképezőgépeknek köszönhetően. Mindenki használja is őket, és sajnos pont emiatt vesznek el a képek értékei. Nem megfelelő beállítással készülnek el, általában sebtiben elkattintva, mely kínos végeredményt hoz.

A megfelelő szakértelemmel készült fényképek varázsát viszont semmi sem tudja visszaadni. Idén karácsonyra ezért lepd meg magad és szeretteid egy ünnepi fotósorozattal, amely egyben egy kivételes program is a karácsonyra készülve.

Üdvözöllek!

Bálint Gábor vagyok, pécsi fotográfus. Imádok fotózni és a fényképek által mesélni. Számomra akkor kiemelkedő egy kép, ha történeteket elevenít meg, emlékeket idéz fel. Nálam ezért a fotózások nemcsak a fényképek elkészítését jelentik, hanem egy utánozhatatlan programot is, amely Rólad és szeretteidről szól, ahol Ti vagytok a középpontban.

Szeretek különleges helyszíneken felvételeket készíteni, így nálam választhatsz, hogy a stúdiómban, a városban vagy a természetben szeretnél magatokról képeket készíttetni. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, mert csak így készülhetnek csodás fényképek Rólatok, amelyek mesélni fognak.

A karácsonyi fotózás így örök élmény, egy olyan különleges program, amelynek pillanatait kézbe veheted szeretteiddel a karácsonyfa körül ülve, és közösen örülhettek egy olyan ajándéknak, mely szorosabbá fűzi a szálakat köztetek. Ráadásul a fényképeket évtizedekkel később is előveheted, megmutathatod családodnak, barátaidnak, és akkor nemcsak szép emlékek fognak feltörni Benned, hanem életed történetének egy karácsonyi fejezete is, olyan gyönyörű minőségben, amelyet egyetlen telefon sem ad vissza.

És számomra itt rejlik a lényeg. A történet. A Te történeted is. Ugyanis számomra semmi sem tud úgy mesélni, mint egy fénykép. Ha szeretnéd, hogy a Te karácsonyi történeted is megörökítsük, foglalj alább időpontot!

Bálint Gábor, fotográfus

Csomagajánlatok

Kiskarácsony

  • 45 perces fotózás
  • 15 átadott fénykép
  • 20.000 Ft-

 

Klasszikus karácsony

  • 90 perces fotózás
  • 20 átadott fénykép
  • 35.000 Ft-

 

Nagykarácsony

  • 120 perces fotózás
  • 35 átadott fénykép
  • 50.000 Ft-

 

Bármely csomag választása esetén plusz képek igényelhetőek 1500Ft-/db áron.

Nyers képeket nem adok át, csak válogatni van lehetőség. 

A fotózásokról számlát fogtok kapni, ehhez minden szükséges információt a foglalás során megbeszéljük!

Hogyan tudsz részese lenni a karácsonyi élménynek?

Az oldal alján található naptárban válassz ki egy alkalmas időpontot, töltsd ki a szükséges adatokat, és kattints a “Lefoglalom az időpontot” gombra. Hogy ne adhassunk ki két egyforma időpontot, ezért foglalást csak itt tudok elfogadni.

A foglalást követően 10 000 Ft foglaló megfizetését fogom kérni emailben küldött díjbekérővel, ezt 48 órán belül lehet teljesíteni. A foglalás csak az összeg beérkezésével válik véglegessé. A hátralévő díját a fotózást követően átutalással, vagy készpénzben lehet rendezni.

Öt nappal a fotózás előtti dátumig a fotózás lemondható kötelezettségek nélkül, ez esetben a foglaló teljes összege visszatérítésre kerül. Kérlek az időpont kiválasztásakor ügyeljetek arra, hogy az öt napos határidő elteltével a foglaló visszatérítésére még váratlan esemény (betegség, baleset) esetén sincs lehetőség – viszont előfordulhat, hogy más örül a felszabadult időpontnak, ezért mindenképp érdemes egyeztetni.

Bármilyen további információval vagy lemondással kapcsolatban kérlek, a bstudio.hu@gmail.com e-mail címen keressetek.

Fotós vagy és egy jó kis épített, karácsonyi díszletű stúdiót keresel? Várlak szeretettel a stúdiómban, hiszen bérelhető is!

A Stúdió bérlésével kapcsolatos információk: 
– Minimum 1 óra bérlési idő
– A Stúdió bérleti díja 4000Ft/óra

Képekkel kapcsolatos vállalási határidők:

– Nyers képek átadása válogatásra: 24 óra

– A kiválasztott képek utómunkája, átadás: 7 nap

A kiválasztott, utómunkázott képeket a fotózás teljes összegének megfizetését követően küldjük el.

A fotózáson készült nyers képeket felhő tárhelyen keresztül fogom elküldeni a számotokra!

A kidolgozott képek átadásának feltétele a számla fennmaradó részének a rendezése. Így a feltüntetett határidőket csak abban az esetben tudom tartani, ha ti is időben teljesítitek a számla rendezését. 

Smink:

Az idei évben lehetőség van a hölgyeknek smink készítésére Lillánál a szalonban. Ha szeretnétek igénybe venni a szolgáltatását, kérlek, írjátok meg a jelentkezés során.

Ára: 3.000 Ft

További kérdések, információ, lemondás

bstudio.hu@gmail.com

+36 30 526 3942

Időpontfoglalás

Kérlek, válassz a szabad időpontok közül a karácsonyi fotózáshoz kért adataid megadásával.

Lefoglalom az időpontot