Húsvéti élmény fotózás

Idén lepd meg magad és szeretteid húsvéti nyuszis fotókkal!

A kisgyermekek imádják a húsvétot, hisz ilyenkor jön a nyuszi, aki pici, bolyhos és aranyos. Ezért az ilyenkor készült fényképeknek különös értéke van, hiszen ilyenkor karácsony utána ismét összegyűlik a család és a barátok is benéznek hozzánk

Manapság e vállalkozás ráadásul igen egyszerű az okostelefonoknak és a hobbi fényképezőgépeknek köszönhetően. Mindenki használja is őket, és sajnos pont emiatt vesznek el a képek értékei. Nem megfelelő beállítással készülnek el, általában sebtiben elkattintva, mely kínos végeredményt hoz.

A megfelelő szakértelemmel készült fényképek varázsát viszont semmi sem tudja visszaadni. Idén húsvét alkalmával ezért lepd meg magad és szeretteid egy ünnepi fotósorozattal, amely egyben egy kivételes program is a húsvéti ünnepekre készülve.

Üdvözöllek!

Bálint Gábor vagyok, pécsi fotográfus. Imádok fotózni és a fényképek által mesélni. Számomra akkor kiemelkedő egy kép, ha történeteket elevenít meg, emlékeket idéz fel. Nálam ezért a fotózások nemcsak a fényképek elkészítését jelentik, hanem egy utánozhatatlan programot is, amely Rólad és szeretteidről szól, ahol Ti vagytok a középpontban.

Szeretek különleges helyszíneken felvételeket készíteni, így nálam választhatsz, hogy a stúdiómban, a városban vagy a természetben szeretnél magatokról képeket készíttetni. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, mert csak így készülhetnek csodás fényképek Rólatok, amelyek mesélni fognak.

És számomra itt rejlik a lényeg. A történet. A Te történeted is. Ugyanis számomra semmi sem tud úgy mesélni, mint egy fénykép. Ha szeretnéd, hogy a Te történeted is megörökítsük, foglalj alább időpontot!

Bolyhos nyuszi csomag

  • 30 perces fotózás
  • 10 átadott fénykép
  • Csak a gyerkőcről készül fotó
  • 10.000 Ft-

Tappancs csomag

  • 60 perces fotózás
  • 25 átadott fénykép
  • 25.000 Ft-

Bármely csomag választása esetén plusz képek igényelhetőek 1500Ft-/db áron.

Nyers képeket nem adok át, csak válogatni van lehetőség. 

A fotózásokról számlát fogtok kapni, ehhez minden szükséges információt a foglalás során megbeszéljük!

Hogyan tudsz részese lenni a húsvéti élménynek?

Az oldal alján található naptárban válassz ki egy alkalmas időpontot, töltsd ki a szükséges adatokat, és kattints a „Lefoglalom az időpontot” gombra. Hogy ne adhassunk ki két egyforma időpontot, ezért foglalást csak itt tudok elfogadni.

Öt nappal a fotózás előtti dátumig a fotózás lemondható kötelezettségek nélkül. Kérlek az időpont kiválasztásakor ügyeljetek arra, hogy az öt napos határidő elteltével a fotózás teljes ára kiszámlázásra kerül, még váratlan esemény (betegség, baleset) esetén sincs lehetőség lemondásra – viszont előfordulhat, hogy más örül a felszabadult időpontnak, ezért mindenképp érdemes egyeztetni.

Bármilyen további információval vagy lemondással kapcsolatban kérlek, a bstudio.hu@gmail.com e-mail címen keressetek.

Fotós vagy és egy jó kis épített, húsvéti díszletű stúdiót keresel? Várlak szeretettel a stúdiómban, hiszen bérelhető is!

A Stúdió bérlésével kapcsolatos információk: 
– Minimum 1 óra bérlési idő
– A Stúdió bérleti díja 5000 Ft/óra

Képekkel kapcsolatos vállalási határidők:

– A választott csomag árának rendezésére a fotózáskor a helyszínen kerül sor. 

– Nyers képek átadása válogatásra: 12 óra

– A kiválasztott képek utómunkája, átadás: 5 nap

A kiválasztott, utómunkázott képeket a fotózás teljes összegének megfizetését követően küldjük el.

A fotózáson készült nyers képeket felhő tárhelyen keresztül fogom elküldeni a számotokra!

A kidolgozott képek átadásának feltétele a számla fennmaradó részének a rendezése. Így a feltüntetett határidőket csak abban az esetben tudom tartani, ha ti is időben teljesítitek a számla rendezését. 

További kérdések, információ, lemondás

bstudio.hu@gmail.com

+36 30 526 3942

Időpontfoglalás

Kérlek, válassz a szabad időpontok közül a húsvéti fotózáshoz kért adataid megadásával.

Lefoglalom az időpontot