Fotós ajándékutalvány

Milyen ajándékkal lepjem meg? Minek örülne? Hogyan adhatnék maradandó
élményt, emlékezetes pillanatokat és egy olyan ajándékot, ami róla szól? Mindig nehéz kérdés az ajándékválasztás. Egy igazán remek ötlet profi fotózással megajándékozni szeretteinket. A fotós ajándékutalvány ideális  ajándék kedvesednek, barátaidnak, a nagyszülőknek vagy az egész családnak minden alkalomra. Az utalványt egy hangulatos szabadtéri vagy professzionális stúdió fotózásra lehet beváltani a B1 Fotóstúdióban, ahol tapasztalt fotósok és barátságos környezet, profi körülmények várnak. Ráadásul az alkalmas időpont miatt sem kell aggódnia, hiszen a fotózás ajándékutalvány egy meghatározott időn belül bármikor beváltható fotós csomagjainkra.

Milyen alkalmakra javasoljuk
a fotós ajándékutalványt?

Csomagok

Hangulatos szabadtéri vagy profi műtermi fényképezést ajándékozhatsz a B-Studio Photo ajándékutalványával, mely minden alkalomra remek választás, legyen az születésnap, karácsony, gyereknap, baba születés, Valentin nap vagy csak úgy. Nézd meg a különböző csomagokat és válassz közülük vagy kérd a  segítségünket!

Ünnepnapi fotózás

Családi
fotózás

Kismama fotózás

Portré
fotózás

Boudoir
fotózás

Milyen értéke lehet az ajándék fényképezésnek?

Az ajándék fényképezés vagy a portfólió fotózás értékét Te állíthatod össze, de szívesen segítünk mi is az értékének meghatározásában. Irányadóként tekintsd meg árainkat és keress fel bátran! Az ajándékutalvány postázva vagy digitális formátumban is kérhető.

Kapcsolatfelvétel

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.

+ 36 30 526 3942

bstudio.hu@gmail.com

Copyright © B-Studio 2023

Copyright © B-Studio 2023