A fotózás a szenvedélyem

Szia!

Mielőtt megijednél, nem lelőni akarlak, hanem lefényképezni. Igen, Téged is. És, hogy miért? – tehetnéd fel a jogos kérdést. A válaszom egyszerű: imádok fotózni.

Persze kezdetben még nem voltak ilyen komoly eszközök a kezemben, mint amit most Rád irányítok. Csupán a filmszalag alapú, családi fényképezőgép, amelyet gyerekként kattintgatva, beleszerettem a fotózásba. Onnantól menthetetlen voltam. A fényképezés az életem részévé vált, és bármerre jártam, kerestem a fotózandó témákat, hogy lencsevégre kapjam őket.

Lelkesedésemnek és kitartásomnak köszönhetően egyre professzionálisabb eszközöket beszereztem be, miközben szenvedélyes fotóssá értem, tudatosan figyelve arra, hogy mitől lesz egy kép igazán jó.

Számomra a kiváló képek mögött történet rejlik. Elmesélik, hogy kik azok, akik rajtuk szerepelnek. Elmesélik életük meghatározó pillanatait, évek múltán is felidézve azok csodáit.

Fotósnak lenni különleges életérzés. Az, hogy életed egy fontosabb eseményének a részévé válhatok, számomra kiváltság. Legyen szó az esküvődről, családodról, vállalkozásodról vagy éppen csak saját magadról, én fényképekre varázsolom a Te történetedet.

Kapcsolat